KAHRAMANMARAŞ / NURHAK - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

Karaçar Mahallesi Değirmen Sokak No.21 Nurhak/Kahramanmaraş
Vizyon
Okulumuz öğrencilerine; Ekonomik bağımsızlık kazandıracak nitelikte eğitim öğretim veren, İnsanı seven ve insana değer veren bireyler yetiştiren Öğrencilere kim olduklarını kavratan ve güçlü yönlerini ortaya çıkaran, Temel becerileri öğretmede en etkili olan, Problem çözme becerisini kazandıran, Okul kaynaklarını, öğrenci başarısını artırmaya yönelik kullanan, Her öğrencisine zamanının öğrenme fırsatlarını sunan, Öğrenciye saygı, sevgi ve hoşgörüyle yaklaşan, Okul Aile ilişkilerine önem veren, Vasat öğrencilerin temel becerileri kazanmasını sağlayan, İş üretmeyi alışkanlık haline getiren, Kaynaklarını etkili ve verimli kullanan, Kaliteyi ön planda tutan, temel bir eğitim öğretim kurumudur.
Misyon
Vatanına ve insanına sevdalı, bilimsel özelliklerde bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı paylaşımcı, özgür düşünebilen, toplum değerlerine saygılı, kendini ve ailesini ekonomik özgürlüğe taşıyacak bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz 2017-2018 Merkezi sınavda öğrencilerimizin 13 tanesi Fen Lisesini kazanmıştır.
08.30-16.20
Ulaşım
Adıyaman Gölbaşı ilçesi ile Kahramanmaraş Elbistan ilçesi arasındaki yol üzerindedir.
Nurhak/kahramanmaraş
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Kahramanmaraş iline 150 km uzaklıkta olup Nurhak ilçe merkezinde yer almaktadır.